Перфоманс живих скульптур «Крізь віки» сьогодні покажуть у Черкасах

Актори із Івано-Франківська на площі біля міськради покажуть цікаве дійство. На очах глядачів «живі скульптури» перенесуть глядачів у різні епохи української історії і покажуть захисників України від Княжої доби до сьогодення

Оригінальний перфоманс сьогодні покажуть жителям Черкас та гостям міста з нагоди святкування Дня Державного прапора та Дня Незалежності України.

Про це Черкаська міськрада поінформувала на офіційній сторінці у мережі «Фейсбук»:

«Напередодні свят у місті відбудеться патріотичний перформанс живих скульптур «Крізь віки». 22 серпня о 18:00 на Площі біля Черкаської міської ради актори Mime «IF» з Івано-Франківська без слів, використовуючи лише образи військових, перенесуть глядачів у різні епохи української історії, показавши захисників нашої землі від Княжої доби до сьогодення. Цим дійством вшанують тих, хто нині тримає на своїх плечах Україну, демонструючи силу та мужність наших предків і сучасних Героїв. У центрі перформансу опиняться живі скульптури, які втілюють українських воїнів різних епох: воєводу Київської Русі, козака, січового стрільця та сучасного військового».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *