Маленький черкащанин дарує іграшки дітям переселенців

Ще кілька торбин із іграшками вчора принесли двоє черкащан – батько і його маленький син. Це вже не перший іграшковий “транш” від них дітям переселенців.

Як повідомляють журналісти “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», ці двоє жителів міста, які воліють бути не названими, вже не вперше поповнюють запаси іграшок для дітей переселенців.

Волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” запропонували маленькому благодійнику вибрати якусь іграшку з зібраних запасів. Він ввічливо відмовився.

– Ці іграшки для тих дітей, у яких їх зовсім немає, а я хочу, щоб кожна дитина мала чим гратись, – по-дорослому відповів хлопчик.

До “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” мало не щодня приходять жителі обласного центру і, у відповідь на а заклик засновниці і очільниці “Пункту” Інни Бандури упоширений у мережі “Фейсбук”. приносять одяг для дітей та дорослих і іграшки для переселенців.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *