Вдові загиблого на війні черкащанина надали допомогу волонтери

Набір продуктів і речей для матері немовляти, вдові військового з Черкас старшого лейтенанта Ігоря Душки передали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Як повідомили журналісти «City News», щоб підтримати молоду маму – вдову українського захисника, «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вніс її до реєстру жінок, якими опікується Безкоштовний магазин для мам. Тепер, дружина полеглого воїна, яка щойно народила донечку, щомісяця отримуватиме допомогу.

Контейнер з допомогою для дружини Ігоря Душки зобов’язався передати її родич Віталій Бобришев. Серед речей, переданих породіллі – дитяче харчування, засоби гігієни, дитячі пледи тощо.

Український воїн Ігор Душка пішов захищати Україну з перших днів війни у 2014 році. Він був родом із села Старий Коврай Золотоніського району. Разом із сім’єю проживав у Черкасах. Йому було 28 років. Ігор Душка так і не встиг стати батьком, бо його донька народилась вже після того як він віддав своє життя

 «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

ини Ігоря Душки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *