Мер Канева закликав городян носити світловідбивачі


Через постійні напади кацапських ракетників потерпають і жителі древнього Канева, заснованого ще у на зорі Русі. Через відключення вуличного освітлення місто огортає морок.

Ред: На центральному фото Успенський собор, збудований у 1144 році князем Всеволодом Ольговичем

Як дізнались журналісти «City News», щоб вберегти життя та здоров’я містян, міський голова Канева Ігор Ренькас звернувся до городян у темний період доби виходити на вулиці, одягнувши світловібивачі.

– Закликаю мешканців нашої громади обов’язково використовувати світловідбивачі на одязі. Зараз,коли на вулиці швидко вечоріє, а пішоходи не мають таких елементів, то вони стають практично невидимими в сутінках. Також звертаюсь і до підприємців, які можуть забезпечити наявність світловідбиваючих елементів у торгових точках, – наголосив Ігор Ренькас.

Власне, світловідбивачі або флікери дійсно допоможуть пішоходам бути більш помітними на дорозі. Вони відбивають світло у сутінках, відтак водії зможуть вчасно їх побачити та зупинити авто.

Також міський голова Канева порадив батькам потурбуватись про безпеку дітей.

– Якщо ваша дитина ходить до школи рано-вранці, коли ще темно, а повертається з секцій пізно ввечері, то вам, насамперед, слід потурбуватися про її безпеку на дорозі. Варто забезпечити дитину наявністю ліхтарика та світловідбиваючих елементів на одязі, рюкзаку, велосипеді, – підкреслив він.

Завдаючи ракетних ударів по енергооб’єктам України орки мордору повергають у темряву наші міста і села. Мета – мороком і холодом зламати опір українців. Москалям досі невтямки, що цим вони лише погіршують власне становище, бо втургнувшись в Україну рф сама загнала себе у ституацію, яку шахматисти називають цугцванг. Це коли будь-який наступний хід супротивника не виправляє, а тільки погіршує його становище на шахівниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *