«Черкаські Мавпи» провели першу гру серії плей-оф Суперліги Парімат

«Черкаські Мавпи» та «Київ-Баскет» офіційно відкрили плей-оф у Суперлізі Паріматч. Стартова гра у Києві мала напружений характер. «Мавпи» протягом усього матчу вели погоню за суперником, та дістати не вдалося. 91:71. «Київ-Баскет» переміг і повів у серії.
Повідомляє пресслужба БК «Черкаські Мавпи».
Стартували команди достатньо рівно. Черкаські баскетболісти у перші кілька хвилин не хибили, гарно розігруючи свої атаки. Втім до середини чверті кияни скористалися кількома втратами та неточностями в діях «Мавп» і здійснили свій ривок. Так, за дві хвилини до кінця чверті відірвалися на відстань 9-ти очок. Черкасцям же вдалося скоротити розрив до 7-ми балів – 26:19.
У другій чверті черкасці налагодили командний напад. Гравці «Мавп» непогано користувалися своїми сторонами. Добре себе почував Дмитро Скапінцев, який виконав два хороших данки, а його запал підтримали Райт та Олег Бондаренко. Так, до середини чверті гості скоротили відставання до мінімуму – 32:30. Різниця між командами у кілька атак трималася фактично до кінцівки періоду, де черкасці пропустили кілька розіграшів, серед них триочковий від Близнюка з сереною. Це знов відкинуло «Мавп» на відстань 10-ти балів – 48:38.
Друга половина стартувала не зовсім вдало для «Черкаських Мавп». Кияни здійснили свій ривок і відірвалися на максимальну відстань у матчі – 15 очок. Гравці «Мавп» часто втрачали м’яч, чим користався суперник. Втім черкасці зуміли відповісти на це своїми результативими діями. Ініціативу на себе взяв Кемерон Джонс, котрий допоміг з набором очок Дмитрові Скапінцеву. Поступово «Мавпи» скоротили відставання до шести очок, але кияни не дали розвинути цей успіх у повернули собі двозначний гандикап.
На жаль, дістати суперника у четвертій чверті «Черкаським Мавпам» не вдалося. Баскетболісти «Київ-Баскета» не підпускали черкасців у рахунку і в підсумку перемогли у матчі – 91:71. «Київ-Баскет» повів у серії до трьох перемог.
«Київ-Баскет» – «Черкаські Мавпи» – 91:71 (26:19, 22:19, 19:17, 24:16)
«Київ-Баскет»: Близнюк 22 + 8 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення, Коренюк 14 + 10 підбирань, Крутоус 11, Мессі 9, Ковальов 2 – старт, Павлов 19, Янг 14 + 5 передач, Тібодо 0, Мішула 0 + 3 передачі.
«Черкаські Мавпи»: Джонс 15 + 6 передач + 5 підбирань, Скапінцев 13 + 5 підбирань, Янг 8, Ткаченко 8, Сергеєв 0 – старт, Райт 16 – 6 втрат, Конєв 6, Бондаренко 5, Попов 0, Руслов 0, Дзюба 0.
Другий матч серії відбудеться 14 травня у Києві. Початок матчу о 20:00. А 18 травня команди зіграють у Черкасах. Гра відбудеться о 19:00.
спорт

Бодибілдерка з ЧНУ перемогла у змаганнях Кубку України
Студентка Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького взяла участь у змаганнях Кубку України з бодибілдингу та акробатичного фітнесу.
Спортсменка Марина Гончаренко посіла перше місце. Бодибілдерку підготувала тренерка Антоніна Оробець.
Джерело: cdu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *