У Каневі поліцейські затримали нападників на таксиста

25-річна дівчина та 31-річний чоловік намагалися вбити водія таксі. Потерпілого відправили до місцевої лікарні, а нападників затримали.
11 травня близько 17:00 години до поліції міста Канів звернувся місцевий житель, який повідомив про напад на нього. Таксист розказав, що на автовокзалі до нього в авто сіли пасажири та попросили підвезти до села Степанці. Потім, вони зупинялися біля магазину, аби придбати пляшку горілки та цигарок. Вже за містом, на прохання пасажирів, пасажири змінили напрямок і змусили зупинитись, нібито справити нужду.
Дівчина, яка сиділа позаду водія, накинула на його шию ремінь від сумки та почала душити, а чоловік бив кулаком в обличчя та пляшкою по голові. Керманич відбивався, а відчинивши двері, спробував вибратись із салону. В цей момент під’їхала інша машина. Побачивши, що водій вийшов, нападники втекли в лісосмугу, а таксист з очевидцем одразу викликали правоохоронців.
Оперативники Черкаського районного управління поліції майже відразу вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 25-річна мешканка села Бобриця та 31-річний житель села Майданівка, на Черкащині. Також поліцейські з’ясували, що до того, як чоловік та жінка скоїли напад на таксиста, у Каневі на вулиці Шевченка вони нанесли тілесні ушкодження та пограбували канівчанина, забравши у нього пакет із продуктами.
Правопорушників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі, слідчі розслідують кримінальну справу за частиною ч. 3 ст. 15 п. 12 ч. 2, ст. 115 Кримінального кодексу України, «Замах на вбивство».
За процесуального керівництва Черкаської прокуратури затриманим вручено підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідство триває.
За повідмленням npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *