«ЛНЗ» обіграли «Олімпію» у першому ж матчі фіналу Кубку України

12 травня у Полтаві відбувся перший матч фіналу Кубку України 2020/2021 між «Олімпія» (Савинці) та «ЛНЗ» (Черкаси), який завершився з рахунком 0:4, повідомляє офіційний сайт команди.
Початок матчу був рівним та розміреним, проте «ЛНЗ» швидко перехопив ініціативу та почав активно атакувати ворота «Олімпії». На 13 хвилині Сторчоус пройшов правим флангом і навісив у штрафну. На цю передачу відгукнувся Бобко, проте захисник полтавчан виніс м’яч з лінії воріт. М’яч відскочив до Норенкова і той зігравши на добиванні робить рахунок 0:1. Наша команда не збавила темп і вже на 31 хвилині Кос робить рахунок 0:2. До перерви «ЛНЗ» створив ще кілька моментів, проте рахунок лишився незмінним.
На другий тайм господарі поля вийшли налаштовані дуже рішуче. З перших хвилин вони побігли в атаку, проте надто гострих моментів вони не створили. У другому таймі «ЛНЗ» грав за рахунком. Момент за моментом, удар за ударом. На 64 хвилині через Богомаз віддав пас на воротаря, проте той послизнувся і не втримав м’яч – автогол. Крапку в матчі поставив Олександр Сафонов. Після фолу на Норенкову арбітр призначає пенальті. Сафонов впевнено переграє воротаря – 0:4.
Матч-відповідь фіналу Кубку України пройде 20 травня на ЛНЗ-Арені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *