Подарунки юним боксерам Канева від Миронівської птахофабрики

Директорка Миронівської птахофабрики Ольга Форостяна завітала до відомого у Каневі боксерського клубу «Спарта», аби особисто вручити чергову допомогу для юних боксерів – шоломи та рукавиці. Повідомляється на фейсбук-сторінці підприємства.
Розповідаючи про діяльність клубу, його незмінний тренер Станіслав Маланчев зазначив, що нині тут тренується близько півтори сотні дітей віком від 8 років, а серед випускників закладу – чемпіони й призери як національного, так і світового рівня та більше 20 майстрів спорту.
Оскільки тренування в клубі для дітей безкоштовні, тренеру доводиться шукати підтримки небайдужих: «Одне з ключових питань – забезпечення дітей якісним спортивним екіпіруванням та інвентарем. І в цьому ми дуже вдячні нашому постійному партнеру й другу – Миронівській птахофабриці, що завжди йде назустріч і допомагає придбати необхідне».
У свою чергу Ольга Форостяна зауважила, що підприємство готове й надалі підтримувати такі важливі для молоді проєкти. «Я вражена історією й досягненнями «Спарти», однак ще більше мене вражає соціальна складова клубу, його доступність, адже діти тут тренуються безкоштовно. Це чудовий приклад корисної зайнятості дітей, можливостей для розкриття їх спортивного потенціалу та в цілому розвитку молоді! А піклуючись про молодь, ми інвестуємо в майбутнє нашого міста й загалом України!» – сказала вона.
Джерело: ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *