Чемпіонат кінологічного союзу поліцейських собак у Смілі

5 червня поле біля стадіону «Локомотив» стало майданчиком для виступів собак та їх господарів. Зібрав їх Чемпіонат кінологічного союзу поліцейських собак. Інформує сайт http://www.smilamedia.org.ua/

«Такі показові виступи проводяться уже 11 років поспіль,» – зазначив Генеральний президент кінологічної федерації союзу поліцейських собак України Дмитро Борис. Провів змагання Смілянський клуб собаківництва «Сан-Голден» (КСПС KUPA), який є центральним відділенням Кінологічного союзу поліцейських собак України. Організація об’єднує господарів чотирилапих охоронців із десятків країн. Показати себе прибули команди із найрізноманітнішими породами собак.

Цьогоріч у Смілу приїхали 36 учасників. Господарі та їх хвостаті улюбленці демонстрували, на скільки розуміють один одного. Кожен виступ та команду оцінювала інструктор з робочих якостей кінологічної спілки України Тетяна Мельник.

На полі чотирилапі улюбленці показували злагоджену роботу з господарями, виконували низку команд – сидіти, лежати, чекати, йти поруч та інші. Здавали нормативи за тематичними завданнями – собака у місті, собака-компаньйон та собака-захисник.

Змагання тривали кілька годин. Усі учасники успішно виконали завдання та показали себе злагодженими командами. На завершення господарі та їх чотирилапі улюбленці отримали медалі від Смілянського клубу собаківництва «Сан-Голден» (КСПС KUPA), кубки та подарунки від спонсорів.

Джерело: http://www.smilamedia.org.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *