Медичне ралі: в Умані бригади екстренки змагалися за звання найоперативнішого

7 бригад екстреної медичної допомоги з усієї Черкащини брали участь у перегонах. Повідомляється на сторінці фейсбуку КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

Такі змагання проводяться з метою підвищення професійного рівня знань і відпрацювання практичних навичок із надання екстреної та невідкладної медичної допомоги постраждалим. Адже самі змагання стимулюють усіх учасників прагнути підвищення рівня професіоналізму, бо ж будь-яке неправильно прийняте рішення вартує пацієнту життя.
За програмою учасники змагань виконували шість завдань різної складності, на кожне з яких відводилось 10 хвилин. Всі задачі були максимально наближеними до реального життя та проходили в різних локаціях. Щоб учасники не здогадувались, що на них чекає попереду, ситуації було зашифровано під кодовими назвами «Зупинка» (сортування), «Тесла» (падіння з висоти), «Квест» (BLS), та інші.
Кожна бригада ЕМД показала знання у дотриманні протоколів надання медичної допомоги при невідкладних станах. Та переможцем змагань за загальною кількістю набраних балів стала команда Смілянської станції швидкої/екстреної медичної допомоги. Три команди-переможці отримали цінні призи.
Джерело: http://emd.ck.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *