Черкащина кримінальна: труп чоловіка у багажнику та зброя у «меломана»

На жаль, Черкащина не є територією вільною від злочинів. Ледь оговтались від жахливих новин про суїциди серед школярів. І ось знову: у багажнику власної автівки знайшли тіло тальнівчанина.

54-річний чоловік, що займався обміном валюти, пропав кілька днів тому. А вже 16 червня його машину виявили знайомі. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Звенигородського райвідділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники слідчого управління ГУНП в Черкаській області. Правоохоронці встановили, що смерть чоловіка спричинили кілька ударів по голові. Його тіло знайшли у багажнику авто. При ньому була значна сума готівкою.

Наразі правоохоронці вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе слідству встановити нападників, просять телефонувати 102.

А в Черкасах «кримінальний елемент» розлютив мешканців багатоквартирного будинку тим, що дуже гучно слухав музику, сидячи в автомобілі. Занепокоєні громадяни подзвонили в поліцію. Яким же був їх подив, коли з’ясувалось, що у порушника спокою виявили ледь не арсенал зброї: пістолет, пневматичну гвинтівку та ніж. Що з цим добром мав робити 39-річний чоловік, наразі з’ясовують правоохоронці. А невдасі-меломану загрожує

обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами http://ch.npu.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *