Канівська вітрова електростанція

У п’ятницю, 18 червня ц.р., до Бобрицької сільської ради завітав директор ТОВ «Канівська вітрова електростанція» Роман Петрученко. Мета візиту керівника товариства, яке тільки-но розпочинає діяльність на теренах нашої громади, – презентація подарунків Бобрицькому ліцею. Бобрицька сільська рада

Загалом Роман Михайлович привіз та вручив Бобрицькому сільському голові Олені Штефан і директору КЗ «Бобрицький ліцей» Михайлу Гончарову дванадцять ноутбуків та один БФП (багатофункціональний пристрій – особливий вид техніки, який одночасно може працювати як принтер, копір, сканер і факс – авт.).

За словами директора ліцею Михайла Васильовича Гончарова, презентоване обладнання стане хорошою підмогою педагогам закладу в освоєнні сучасних комп’ютерних наук та при вивченні інших предметів.

Вручаючи подарунки, Роман Михайлович зазначив, що діти – це наше майбутнє і для того, аби мати щасливе майбутнє, варто турбуватися сьогодні. Така благодійна акція є своєрідним підтвердженням серйозності намірів щодо співпраці в плані подальшого розвитку і громади, і товариства, яке уже в найближчі роки розташується і активно запрацює на території тутешніх населених пунктів, наповнюючи бюджет громади та беручи посильну участь у соціальному розвитку території.

ПРИНАГІДНО. Товариство з обмеженою відповідальністю «Канівська вітрова електростанція» заснована у жовтні 2020 року. Керівник – Роман Петрученко. За його словами, у найближчі 2-3 роки планується будівництво 29 вітрогенераторів на землях Бобрицької громади. Загалом під час будівництва потужностей планується залучати до роботи близько 250 осіб. Коли все обладнання буде виведено на заплановану потужність, постійною і високооплачуваною роботою будуть забезпечені близько 50 осіб. Товариство планує здійснювати діяльність із організації навчання та підготовки спеціалістів для обслуговування вітрогенераторів. Також планується будівництво і ремонти шляхів, якими буде здійснюватися підвезення обладнання для монтажу вітрогенераторів. Разом із тим, за словами Р.Петрученка, під час монтажу обладнання і особливо – під час його експлуатації – будуть дотримуватися етичні, екологічні та моральні норми, які не будуть здійснювати негативного впливу на людей та довкілля.

. https://bobrycka-gromada.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *