ЛНЗ – чемпіон України серед аматорів!

30 червня відбувся справжній бій принципових суперників: «Вікторія» та «ЛНЗ» посіли найвищі місця у групі №2, пройшли плей-оф, дібравшись до найвідповідальнішого матчу сезону – фіналу чемпіонату України. Повідомляє пресслужба ФК ЛНЗ.

Гра розпочалась з швидкого голу. Точніше, з автоголу Чередніченка, який спочатку записали на Норенкова. Після нього «ЛНЗ» побіг в атаку та намагався подвоїти рахунок. Удари Коса, Пучковського та Замуренка побачили глядачі у першій половині тайму. Замуренко, до речі, був дуже близький до того щоб забити. На 38 хвилині Паша сильно пробив по воротах сумської команди, проте м’яч відлетів від поперечки. Наприкінці тайму активізувалась й «Вікторія». Двічі вони могли відзначатися, проте в обох випадках Панченко врятував «ЛНЗ» від пропущеного голу.

У другому таймі активніше розпочали гру саме підопічні Радіонова. Кілька разів вони атакували ворота черкасців, проте забити їм так і не вдалось. У другому таймі моменти мав Олег Кос, проте нападник не зміг змінити рахунок. Загалом, гра у другому таймі була рівнішою та менш насиченою на моменти. Та вже у компенсований час, скориставшись помилкою голкіпера «Вікторії», який покинув свої ворота Замуренко робить рахунок 2:0.

«ЛНЗ» завершує виступи в аматорському чемпіонаті у статусі чемпіонів та володарів Кубку України.

Джерело:  https://fc-lnz.com/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *