Найближчими днями на черкащан чекають найкрутіші розважальні заходи: встановлення національного рекорду України, Тракторфест та свято акустичної музики.

Отримай підкову – долучись до встановлення національного рекорду України

10 липня у Черкасах викладатимуть найбільшу підкову у Україні. На захід запрошують дорослих і дітей. 1111 підков чекають на тебе на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» о 12 годині.

Організатори підготували не лише тематичне свято, а й цікаві випробування від Школи спортивного орієнтування «Онікс» та аукціон малюнків від учнів ЗОШ № 6 «Школа майбутнього». І все у супроводі зіркових виконавців гуртів «Крутий заміс» та «Сонце в кишені», а також музичні композиції від Сергей Роботько, групи«Альтамакс»,кавер-бенд “GLORIA”.

Свято акустичної музики стартує в Черкасах 9 липня

9 липня розпочинається “Акустичний Захід” –  одна з вечірок, яку проведуть у межах реалізації проєкту Cherkasy SUP Station EVENT’S за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Івент познайомить черкащан із новими іменами у світі музики. Відбудеться свято на Черкаській SUP-станції, на пляжі “Митницький”, о 19-30.

Серед учасників — виконавці Роман Чуприна, Влад Параскевич, Petrovochka, EvkaLipt, Вікторія Каптановська, Studentsov, Аріна та Валерія, фіналіст “Голосу країни 7” Владислав Белик та гурти “Спів Братів”, “Сонце в Кишені”, “Шутки в сторону”, “TS.NB”.

Мініконцерт має на меті об’єднати акустику музичного заходу із романтикою природного заходу сонця та літніх вечорів на пляжі.

Проєкт планують проводити щоп’ятниці протягом усього літа.

9 липня Канівщина влаштовує перегони тракторів – Тракторфест

На свято у селі Полствин на Канівщині чекають гостей з усіх куточків Черкащини.

Лише тут ви зможете побачити видовищні перегони тракторів, екстремальний польовий забіг, а також курячі перегони! Очікуються зіркові гості: Руслана Лижичко, Ігор Кондратюк та гурт «Крутий Заміс». Як і завжди, канівчани пригощатимуть смачною їжею. 

Для всіх бажаючих організовано трансфер з Черкас: відправлення о 9.00 з площі “Дружба народів”. Реєстрація за номером 095-281-89-96.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *