У Каневі підписали «Угоду мерів щодо клімату та енергії»

У Канівській міській територіальній громаді також всерйоз задумуються над питаннями збереження енергії та продовжують впроваджувати ефективні ініціативи, одна з них – «Угода мерів щодо Клімату та Енергії». Повідомляє пресслужба Канівської міської ради.

Угода охоплює місцеві та регіональні органи влади, що беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність, нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях, та зобов’язуються до 2030 року зменшити викиди вуглекислого газу щонайменше на 30%. До слова, Канів ще у вересні 2015 року підтримав таку ініціативу Європейської комісії зі сталого розвитку міст. На виконання своїх зобов’язань підписанта Угоди управлінням економічного розвитку було розроблено План дій зі сталого енергетичного розвитку до 2020 року.

29 червня під час засідання сесії Канівської міської радидепутати заслухали моніторинговий звіт щодо виконання заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку м. Канева до 2020 року за 2016-2020 роки та ухвалили рішення «Про приєднання Канівської міської ради до європейської ініціативи. Відтак, міський голова Ігор Ренькас уповноважений від імені Канівської міської територіальної громади підписав «Угоду мерів щодо Клімату та Енергії» згідно з формуляром приєднання.

Джерело: http://kaniv-rada.gov.ua/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *