На Черкащині відбувся «АУКЦІОН ПРОЕКТІВ-2021»

У Бобрицькій громаді відбувся «АУКЦІОН ПРОЕКТІВ-2021». Очільниця громади Олена Штефан зазначила, що розвиток громади є пріоритетним напрямком діяльності місцевого органу самоврядування. І для того, щоб робота в цьому напрямку була продуктивною, варто активно працювати над залученням інвестицій. Саме тому і виникла ідея проведення аукціону проектів. Повідомляє Бобрицька сільська рада.

Цей захід став першим в області і другим – в Україні. Тож саме цього дня усі присутні мали нагоду стати учасниками історичної для Бобрицької громади події.

На аукціоні було презентовано шість проектів із оригінальними ідеями. Усі вони отримали перемогу в грантових конкурсах та вже мають грантову підтримку від залучених донорів на загальну суму 320 тисяч гривень.

Лот №1 – «Тростянецький прованс» у селі Тростянець. Надія Возна впевнена, що цей проект допоможе привернути увагу туристів та гостей Черкащини, які захочуть помилуватися посівами лаванди та різними цікавими доповненнями і водночас забезпечить збереження вказаної ділянки в охайному й доглянутому стані.

Лот №2 – «Качалка» у селі Литвинець – проект для молоді, яка полюбляє проводити час в спорт-зоні.

Лот №3 – проект «Еду-ленд» в селі Грищинці, спрямований на обладнання зон навчання та відпочинку із урахуванням сучасних тенденцій та напрямів у навчанні для вихованців Грищинецького ліцею.

Лот №4 – «Освіта-Workshop» м. Канів – проект, який передбачає створення зони зі спеціальним обладнанням для проведення навчально-виховних заходів, прес-конференцій чи семінарів.

Лотом №5 – скейт-парк в селі Литвинець.

Лот №6 – діджитал клуб «Всі – свої» в селі Бобриці. Задумка проекту – клуб із можливістю під’єднатись до інтернет-мережі, спілкуватися, використовувати сучасні технології зв’язку для власних потреб як молодим жителям села, так старшим.

Загалом під час аукціону пропозицій для фінансової підтримки реалізації проєктів в селах громади вдалося залучити 14 тисяч 200 гривень.

Джерело:  https://bobrycka-gromada.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *