Як розважитись черкащанам на цьому тижні

14 липня SUP-прогулянки для учасників АТО/ООС

О 20:00 на пляжі Смілянський (Митницький) чекають учасників бойових дій (посвідчення мати обов’язково), аби розділити цей досвід зі своєю родиною.

На вас чекає:

  • фізична реабілітація,
  • психологічне та емоційне розвантаження,
  • краса Дніпра, захід сонця й хороша компанія.

Джерело: https://in.ck.ua/

У суботу о 15:00 відвідувачів ТРЦ чекає розважальна програма з улюбленими героями, які допоможуть зануритись у неймовірні морські пригоди, а ще – крутий майстер-клас та тематична аерографія.

Всіх учасників майстер-класів чекають круті подарунки від Akvarel – Інтернет-магазин канцелярських товарів.

У неділю Студія експериментів 4D, проведе досліди та експерименти з водою!

Джерело: https://in.ck.ua/

17 – 19 липня на Черкащині відбудуться чемпіонати Світу й України з багатоборства тілоохоронців

11-й чемпіонат Світу та 24-й Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців проведуть на Черкащині. За першість змагатимуться понад 30 команд з-за кордону та з України.

До обласного центру завітають колективи з Києва, Одеси, Вінниці, Дніпра, Маріуполя та Черкас, а також гості з Республіки Молдови, Румунії, Народної Республіки Бангладеш та Республіки Азербайджан.

Протягом трьох днів бійці спецпідрозділів та силових відомств демонструватимуть професійність, уміння та навички в різних дисциплінах. Зокрема, учасники виконуватимуть прийоми рукопашного бою та стрілецькі вправи, долатимуть смугу перешкод на автомобілі та шукатимуть вибухові пристрої в транспорті.

У межах змагань учасники продемонструють прийоми фізичного захисту під час пішого супроводу і навички надання першої медичної допомоги та евакуації.

Джерело: управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *