У черкаській школі відкрили новий стадіон

У черкаській школі №29, що в Дахнівці, офіційно запрацював новий шкільний стадіон. 

Тут облаштували футбольне поле з поліуретановим покриттям розміром 60х40 м, легкоатлетичними доріжками навколо та встановили освітлення. Його звели за кошти державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету, повідомляє сайт Черкаської міської ради.

“Облаштування нових та реконструкція раніше зведених спортивних об’єктів – було і далі лишається одним із пріоритетних завдань у нашій роботі. За цим – здоров’я наших дітей. Тож ми продовжуємо докладати всіх можливих зусиль, аби створити їм всі умови для цього, зробити їхнє дозвілля корисним”, – сказав міський голова Черкас Анатолій БОНДАРЕНКО

За його словами, це не єдині обнови в цьому районі Черкас. Нині в Дахнівці розпочали облаштування місцевого пляжу, у планах – ремонт вулиці Канівської.

“Це будівництво – це інший підхід до наших дітей, інше заохочення до занять спортом, аби Україна завжди посідала гідні позиції на Олімпійських іграх, чемпіонатах Європи та світу”, – зауважив голова Черкаської ОДА Олександр СКІЧКО.

Директору 29-ої школи Сергію Діденку очільники міста й області вручили сертифікат на купівлю нового спортивного інвентарю.

Будівництво стадіону розпочали влітку минулого року. Понад 5,5 млн грн спрямували із державного бюджету, ще 2,4 млн – з міської казни Черкас.

29-а школа функціонує з 1997 року. Навчальний заклад відвідує понад 600 учнів. На новому майданчику, окрім них, зможуть займатися вихованці ДЮСШ міста та населення мікрорайону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *