«Вночі зламали, вранці вкрали»: черкащани завадили здати на брухт смітник для собак

Сьогодні вранці черкащанка Тетяна ДВОРЯТКІНА зафіксувала, що дебошири зіпсували смітник для прибирання за собаками, встановлений неподалік її будинку. Врешті його взагалі вкрали і намагалися здати на брухт.

Інцидент трапився у Черкасах за адресою вулиця Благовісна 332.

За словами Тетяни, такий смітник біля їх двору поставили нещодавно і взагалі у місті їх одиниці.Черкащанка розповідає, що час від часу вона міняла пакети у «вбиральні для собак». А сьогодні вранці помітила, що місцеві, напевне, дебоширили вночі, адже було розбите вікно перукарні неподалік, погнутий смітник і розкидане сміття.

Фото Тетяни Дворяткіної

Однак тоді на місці був і смітник, і табличка, яка була відірвана, а коли жінка повернулася через 15 хвилин – уже не було нічого.

«Сусіди побачили, що смітник понесли. Ми кинулися за «викрадачем» і встигли зайти перед тим, як зачинилися ворота. Місце було схоже на приймальню брухту», – розповідає Тетяна.

Також додає, що спочатку смітник віддавати не хотіли та коли місцеві пригрозили викликати поліцію, повернули.

«Дуже прикро, що такі ситуації відбуваються. Адже коли встановлюють такі речі, як цей смітник, для комфорту черкащан, а вони цього просто не цінують», – зазначає очевидця події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *