«Грійтесь на всі гроші». У Черкасах готові включити опалення

Опалювальний сезон у Черкасах розпочнеться одразу як тільки Черкаський міськвиконком ухвалить рішення про початок опалювального сезону. Принаймні так обіцяють тепловики.

Старт опалювального сезону у Черкасах відбудеться без сюрпризів і одразу після того, як відповідне рішення ухвалить Черкаський міський виконавчий комітет. Таку думку журналістам City News висловили керівники обох теплопостачальних підприємств обласного центру.

Про готовність подати тепло у оселі черкащан повідомив директор комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась. Він запевнив, що довірене йому підприємство вже увімкнуло опалення низці установ міста.

– Ми вже розпочали опалювальний період у Черкасах. Обласна лікарня, як і більшість лікувальних закладів міста вже з теплом. Ми включили тепло тим лікувальним закладам міста, які звернулись до нас із відповідними листами. Є відповідний порядок включення тепла. Опалення приміщень юридичних осіб вмикається за їхніми листами. Інакше кажучи, щоб подати тепло до школи, дитсадка чи лікарні, до підприємства має надійти лист від відповідного закладу. Бюджетним установам ми готові вмикати опалення вже зараз. У нас є новий тариф, який покриває всі затрати підприємства. Нехай гріються на всі гроші. А для початку процесу подачі тепла населенню має бути рішення міськвиконкому, – зазначив Павло Карась.

Він же уточнив, що технологічний процес включення опалення у оселях черкащан зазвичай займає близько трьох діб.

Оптимістичні прогнози щодо початку опалювального сезону у Черкасах дає і голова правління ПРАТ «Черкаське хімволокно» (підприємство, що орендує ДП «Черкаська ТЕЦ», -авт.) Віктор Олексенко.

– Станційне обладнання для генерації тепла повністю відремонтоване і ми готові розпочинати подачу теплоносія на місто. Щодо теплових мереж, то нині триває останній етап гідравлічних випробувань, усуваємо два останні пориви по вул. Благовісній. Ще два-три дні і ми будемо готові до подачі теплоносія, – пояснив Віктор Олексенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *