У першому в Черкасах конкурсі «Файний пан» переміг Валерій Гудзенко (фото)

Якщо душею молодий – зможеш втілити будь-яку мрію. У Черкасах відбувся перший конкурс для чоловіків срібного віку.

Вісім номінацій для кожного з восьми учасників. Таким за форматом був конкурс «Файний пан» для чоловіків поважного віку, найстаршому з яких – 78 років.

Впорались всі. Чоловіки чудово продемонстрували свої ерудицію, артистизм, харизму і молодече завзяття гідно подолавши вісім випробувань. А змагались вони у номінаціях: козацька хода, візитівка, інтелектуальна вікторина, бойовий гопак, гумористичний конкурс, творчий номер і дефіле джентльменів.

Кожний здобув диплом у номінації. Титул «Файний пан 2021» отримав Валерій Гудзенко. Приз глядацьких симпатій – Микола Харченко. – Ми готувалися майже 2 місяці: шили костюми, вчилися марширувати, триматися на сцені, читати поезію, танцювати. Але результат того вартий, – розповів переможець конкурсу «Файний пан 2021» Валерій Гудзенко.

– Свято вдалось на всі 100 відсотків. Те що хотіли, ми довели, а саме, що активним можна бути у будь-якому віці. Відкрити у собі таланти і здійснити свою мрію можна і після 60-ти, якщо є бажання. Наприклад, один з учасників довів, навчився грати на гітарі, втіливши мрію дитинства. Немає нічого не можливого. І наші учасник це довели. Якщо ти молодий душею, то все тобі вдасться. Кожен учасник конкурсу талановитий. І особливо приємно, що свої таланти вони відкрили у нашому територіальному центрі, – не приховувала радості і організатор свята, керівник Територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси Альона Щербак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *