Доплачувати вихователям по 1,5 тис грн щомісяця планують у Черкасах

Протягом 2022 та 2023 років у Черкасах мають намір продовжити дію муніципальної програми, яка передбачає місячну доплату вихователям дитячих садків.

Про це журналістам City News повідомив в.о. директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан БЄЛОВ.

«Під час чергового засідання Черкаського міського виконавчого комітету Черкаської міської ради ухвалили рішення про продовження дії муніципальної програми стимулювання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Так у 2022 – 2023 роках сума місячної доплати у середньому становитиме, відповідно 1381,54 грн і 1513.34 коп. Тепер майбутнє програми залежатиме від волі депутатів Черкаської міської ради», – прокоментував Богдан Бєлов.

Як відомо ця, без сумніву корисна програма у Черкасах працює не перший рік, однак вона ж викликала нарікання у середовищі інших працівників дошкільних закладів. Адже передбачає доплату тільки вихователям дитсадочків, і при цьому ігноруються нянечки та кухарі, зарплати у яких теж не високі.

На думку керівника міської освіти, побідну пропозицію можуть внести народні обранці безпосередньо під час розгляду питання на пленарному засіданні сесії міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *