Кусючі суми за електроенергію вбивають бізнес у Черкасах

Стрімке подорожчання тарифів на електроенергію боляче вдарить по бізнесу, ба, навіть здатне викинути його за межу виживання. Про нові грабіжницькі ціни підприємці пишуть у соцмережах.

Представники підприємницьких кіл Черкас у паніці. Нездоровий ажіотаж викликав новий тариф на електроенергію, повідомлення про запровадження якого почали отримувати суб’єкти підприємницької діяльності. Суми, що шокують, стають темою «номер 1» обговорень у соцмережах.

«Друзі! Сьогодні, як керівник підприємства отримала листа про те, що у листопаді тариф за електроенергію складе 5,34 грн за кіловат! Що відбувається у нашій країні? Тарифний геноцид? Для прикладу,ю заклад громадського харчування в середньому на місяць споживає від 5 до 10 тисяч кВт. Тобто йдеться про суми до виплати від 26 тисяч до 53 400 грн на місяць. І це тільки за електроенергію! І головне питання, на яке не знаходжу відповіді, а що буде далі? На якій відмітці зупиниться тариф? 10 чи 20 грн за кВт? І що тоді буде з малим та середнім бізнесом?», – з обуренням і розпачем написала керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *