На Черкащині 4-місячна дитина померла, поки матір випивала із друзями

Матір залишила в небезпеці свою 4-місячну доньку, коли випивала з друзями. Зараз жінку тримають під вартою. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про те, що дитина померла мати сама повідомила до поліції 6 листопада.

Вона розказала, що увечері 5 листопада взяла доньку та пішла до друзів, з якими допізна розпивала алкоголь на вулиці. Повернувшись додому, жінка занесла візок із немовлям до хати, лягла спати, а ранком виявила його без ознак життя.

— Ситуація сталася у селі Тихонівка, Звенигородського району. Причина смерті дитини буде встановлена після висновку проведеного розтину. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України слідчим призначені експертизи, проводиться допит матері та свідків цієї події,— прокоментував начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Михайло Куратченко.

Наразі, за процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури, 21-річній жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину. Їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *