Правоохоронці вилучили в черкащанина понад тонну сурогатного алкоголю

Водій перевозив алкоголь без ліцензії та відповідних документів. Виявили правопорушника співробітники групи реагування патрульної поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Учора, 28 листопада, на автодорозі “Київ-Одеса” в Уманському районі співробітники групи реагування патрульної поліції Уманського управління поліції ГУНП в Черкаській області зупинили 49-річного водія, який перевозив 200 пластикових місткостей з характерним запахом спирту, без акцизу та відповідних документів. Товаром був запакований весь багажний відсік автомобіля Ford Transit.

Чоловік будь-яких пояснень не надав. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила із салону понад 1000 літрів прозорої речовини зі специфічним запахом спирту. Вилучене направили на експертне дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *