Кінозал на даху хоче облаштувати черкаський кінотеатр

Інклюзивність, комфорт, благоустрій і… кінозал на даху – чотири проєкти у рамках програми «Громадський бюджет» розробив і подав колектив єдиного у Черкасах комунального кінотеатру «Україна». Мета – осучаснити, обладнати та вдосконалити кінотеатр так, щоб зробити його максимально зручним і доступним для всіх без винятку глядачів.

– Колектив «України» взяв курс на оновлення і модернізацію кінотеатру. Спільно з громадськістю міста ми розробили концепцію розвитку закладу, яку поетапно втілюємо у життя. Вже зроблено чимало: осучаснили кінозали, облаштувавши їх новими зручними кріслами, створили кінокафе. Та задля перетворення кінотеатру на суперсучасний необхідно  значно більше коштів. Тому й вирішили взяти участь у програмі «Громадський бюджет», і подали на розгляд чотири проєкти, які передбачають цікаві новації. Прошу всіх небайдужих черкащан проголосувати за наші проєкти, – пояснила директор кінотеатру «Україна» Валентина Слуцька.

Далі про проєкти детально.

«Кінотеатр на даху» (проєкт № 13 –)- перетворення даху приміщення на літній кінозал на відкритому повітрі, де, окрім демонстрації фільмів можна буде проводити різні молодіжні та інші заходи. Задля цього необхідно встановити придатне для експлуатації покриття, огорожу по периметру, місця для сидіння, накриття, облаштувати вхід з другого поверху приміщення, встановлення екрану, кінопроектора, звукової апаратури.

«Інклюзивність» (проєкт № 14) передбачає обладнання  всіма необхідними елементами входу до приміщення, у фойє, глядацькі зали, туалетні кабінки, тактильне покриття на ганку приміщення, що забезпечить комфорт людям з особливими потребами.

 «Тротуар» (проєкт № 25) – це реконструкція тротуару вздовж будівлі кінотеатру за адресою вул. Смілянська 21, встановлення ліхтарів вуличного освітлення, бордюр навколо висаджених дерев, заміна асфальтного покриття, облаштування зливної системи для відведення вод від опадів та створення паркінгу вздовж проїзної частини вул. Смілянської, і впорядкування однієї з найбільш навантажених пішохідних зон міста.

 «Вхідна група» (проєкт № 35) – це заміна вікон та дверей на сучасні енергоефективні та безпечні, підсвітка фасаду і стін будівлі, встановлення тематичної світлової вивіски кінотеатру над входом.

Голосувати ТУТ.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *