На Черкащині за ранок понеділка сталося чотири аварії

На Черкащині, ймовірно через несприятливі погодні умови, за ранок понеділка сталося чотири аварії. Про це повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок

Виклик про ДТП у Черкасах на вулиці Менделєєва біля Черкаської обласної лікарні надійшов о 7:36. Повідомили, що там під колеса автомобіля втрапила жінка. Медики швидкої надали допомогу 53-річній пацієнтці. Попередньо у неї діагностували травму стегна. Її доправили до травмпункту Третьої черкаської міської лікарні.

Близько 8-ї ранку у селі Сарни на Монастирищині зіштовхнулись дві автівки. Медики екстренки надавали допомогу 70-річному чоловіку. Попередньо у нього виявили закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Пацієнта доправили до Монастирищенської ЦРЛ.

О 8-й ранку на перехресті вулиць Смілянської та Оборонної під колеса авто втрапила дитина. Медики швидкої, надавши допомогу 8-річному хлопчику, доправили його до Черкаської обласної дитячої лікарні. Попередньо, у хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму та, ймовірно, перелом стопи.

Уже о 8:21 диспетчер екстренки прийняла ще один виклик про аварію на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Героїв Чорнобиля. Там зіштовхнулися два автомобілі. Одна бригада медиків надавала допомогу 6-річному хлопчику. Його, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою та травмою щелепи, доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні. Інша бригада екстренки надавала допомогу чоловіку. Попередньо, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та гіпертензивний криз. Пацієнта доправили до Третьої черкаської міської лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *