На Черкащині водій збив дитину і втік з місця ДТП

Вчора близько 16:00 години у Звенигородці на вулиці Шевченка сталася дорожньо-транспортна пригода. 14-річна поверталася зі школи додому, на неї здійснив наїзд позашляховик. Після того, як водій збив дитину, він втік з місця ДТП. Про те, що сталося до поліції повідомив батько неповнолітньої.

Він викликав швидку медичну допомогу, яка доставила потерпілу на огляд до лікарні. Наразі, загрози життю дівчинки немає.

На місце події негайно вихала слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та інспектори групи швидкого реагування патрульної поліції. Працівники поліції оперативно встановили особу правопорушника. За кермом Toyota Land Cruiser перебував 50-річний житель Звенигородки. Він керував автомобілем у нетверезому стані. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння на місці. За допомогою приладу Drager поліцейські встановили, що чоловік перевищив допустиму норму (0,2 проміле) у дев’ять разів. Результат – 1,75 проміле. Транспортний засіб правопорушника вилучили та доставили на майданчик тимчасового тримання.

На водія правоохоронці склали три протоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *