Черкащанин розлютився, що йому не продали спиртне, дістав ножі і травмував п’ятьох

Інцидент трапився 19 грудня близько 19:12 години у селі Скородистик, що на Чонобаївщині. До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Доманицького біля магазину агресивний чоловік ножами травмував п’ятьох людей. На місце події оперативний черговий одразу направив слідчо-оперативну групу та чергові наряди поліції.

Прибувши за адресою виклику поліцейські з’ясували, що чоловік хотів придбати в магазині алкогольний напій. Однак продавчиня відмовила покупцеві, пояснивши, що продаж спиртних напоїв в нічний час заборонений. Це розлютило покупця, який до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тоді чоловік вийшов з магазину та влаштував конфлікт із компанією хлопців. Він дістав два ножі та наніс п’ятьом тілесні ушкодження.

Потерпілих медики доставили до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні, один чоловік від отримання медичної допомоги відмовився. Поліцейські затримали 37-річного раніше судимого чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *