Цех переробки холодильного обладнання планують відкрити у Черкасах

Цех переробки холодильного кондиціонерного обладнання, електронних і електричних вузлів, мінімальною потужністю 20 холодильників на годину планують запустити у Черкасах.

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля опубліковано на сайті Черкаської міськради.

Відповідно до тексту оголошення №2021988515 про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, ТОВ «УКРАВІТ САЙЕНС ПАРК» планує реконструювати склад тари, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, проїзд Енергобудівельників, 8,10 на цех з переробки холодильного і кондиціонерного обладнання, електронних і електричних вузлів.

 Потужність лінії по переробці холодильного устаткування Sicplant international s.r.i.  – мінімум 20 холодильників/годину.
Тобто нове підприємство планує вести: збирання, зберігання, оброблення та утилізації відходів і брухту електричних та електронних вузлів, що містять компоненти, такі, як акумуляторні батареї або інші батареї, включені до Жовтого переліку відходів, ртутні вмикачі, скло від електронно-променевих трубок або інше активоване скло та поліхлоровані біфеніли – конденсатори (холодильного та кондиціонерного обладнання) в промисловій зоні за адресою за адресою: м. Черкаси, проїзд Енергобудівельників, 8,10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *