Черкаській школі оновили фасад

Черкаській загальноосвітній школі №6 оновили фасад і входи. Провести капітальний ремонт навчальному закладу допомогла депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Про це на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук» повідомив її директор Андрій ГОРАЙ. Аналогічне повідомленя з’явилось і на «ФБ» сторінці навчального закладу.

Щиру вдячність депутату за плідну співпрацю директор ЗОШ №6 висловив і під час бесіди з журналістами  City News.

– Інна Валеріївна дуже багато допомагає нам, хоча наша школа і не належить до її округу. Співпраця з нею у нас склалась з початку її депутатської каденції, тобто з минулого року. Вона запропонувала співпрацю у напрямку втілення ідеї вивчення іноземної мови «Дистанційна школа», яка, сподіваюсь, буде втілена у наступному році. А потім, завдяки її допомоги як депутата у цьому році був проведений ремонт одного з фасадів школи – замінено вікна на металопластикові. А ось недавно за сприяння Інни Бандури вдалось належним чином оформити входи до школи, бо до цього навіть фасадної вивіски школа не мала. Приємно, що серед депутатського корпусу Черкаської міської ради є такі чуйні і відповідальні люди як Інна Валеріївна Бандура, – сказав директор ЗОШ №6 Андрій Горай.

Свою депутатську діяльність Інна Бандура не обмежує лише територією округу і прагне допомагти тим навчальним закладам, які цього потребують.

– Як не буває чужої біди і чужих дітей, так не має бути і чужих шкіл. Завдання народного обранця – представляти і захищати інтереси виборців. Повноваження депутата міської ради не обмежуються виключно його округом. Черкаси – наш спільний дім, і кожний громадянин має сприяти тому, щоб місто розвивалось, а наші діти навчались у гідних та комфортних умовах, – прокоментувала  депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *