У Чигирині раніше засуджений вкрав авто

Чигиринські поліцейські оголосили підозру чоловіку, який викрав чуже авто. Угонщик уже має кримінальний досвід, і має всі шанси додати до своєї кримінальної кар’єри додати новий термін відсидки.

Власник припаркував транспортний засіб біля церкви, але забув ключі всередині салону. Цим скористався раніше засуджений місцевий житель. Він заволодів легковиком і поїхав з міста. 50-річний чигиринець, власник Renault Vel Satis,  побачив, що його сталевого коня угнали, звернувся до поліції.  

Автомобіль поліцейські оперативно затримали за 15 кілометрів від міста. Злодієм виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель.

Слідчі, за процесуального керівництва Чигиринського відділу Черкаської окружної прокуратури, вручили чоловіку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Нині правопорушнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *