За одну добу на Черкащині сталось шість ДТП, є потерпілі і одна загибла

За минулу добу на Черкащині медики швидкої шість разів виїжджали на дорожньо-транспортні пригоди, під час яких п’ять пішоходів отримали травми, одна жінка загинула.

Про це розповіла Суспільному речниця центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Ірини Назарок.

“На мосту по проспекту Хіміків під колеса легковика втрапив чоловік приблизно 60-ти років. Його, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та травмами органів черевної порожнини доправили до Третьої черкаської міської лікарні”, — додала Ірина Назарок.

Інша ДТП сталася на бульварі Шевченка неподалік зупинки “Пастерівська”.

“Чоловіку 40-ка років медики надали допомогу на місці події. Його доправили до Черкаської обласної лікарні з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки та забійною раною стегна”, — зауважила речниця.

У Каневі по вулиці Енергетиків під колеса автівки втрапила 70-річна бабуся. Надавши пацієнтці допомогу, медики доправили її до Канівської ЦРЛ із переломом гомілки.

У ДТП, що сталася в Городищі травми отримала 45-річна жінка.

“О 17:22 диспетчер прийняла виклик, що у Городищі за мостом дорогою на Смілу під колесами автівки опинилася жінка. Попри те, що медики екстренки прибули до місця події за 3 хвилини, їм довелося констатувати смерть постраждалої”, — розповіла Ірина Назарок.

В Умані на вулиці Шевченка, біля центральної поліклініки під колеса автомобіля втрапив 30-річний чоловік. Медики екстренки доправили пацієнта до Уманської міської лікарні, попередньо діагностувавши у нього забій коліна та перелом стопи, додала речниця.

Ще одна транспортна пригода сталася також в Умані:

“На вулиці Гайдамацькій під колеса автівки втрапила 20-річна дівчина. Медики швидкої оглянули та надали допомогу травмованій. ЇЇ з численними саднами та забоєм кульшового суглоба також доправили до Уманської міської лікарні”, — зауважила Ірина Назарок.

Як повідомила речниця Нацполіції області Зоя Вовк, поліція встановлює обставини стосовно названих ДТП. За двома з них відкрили кримінальні провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *