Завершили освітлення автотраси М-30 біля Умані

Роботи по освітленню на автодорозі М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине на транспортній розв’язці кільцевого типу поблизу Умані, завершили наприкінці минулого року.

На вказаній ділянці автодороги міжнародного значення М-30 перетинаються автодороги М-30 та автодорога Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Тому там завжди велика інтенсивність руху автотранспорту. Торік на цій ділянці підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48» встановила 23 металеві опори, оснащені світлодіодними світильниками.

– Освітлення аварійних ділянок автодоріг у темний час доби – це важлива складова частина безпечного руху автотранспорту, бо створює комфортні та безпечні умови для учасників дорожнього руху, зменшує кількість дорожньо-транспортних пригод. Ця ділянка автодороги М-30 була відновлена у 2020 році у рамках програми Президента України «Велике будівництво», починаючи від кільцевої транспортної розв’язки біля м. Умань на пересіченні автодоріг М-30 та Н-16 і до початку місцевої дороги на село Гродзеве, – прокоментував керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег Діденко.

Загалом у 2020-2021 роках відновлено 34 км автодороги М-30 у межах Черкаської області, від початку обходу міста Умань до межі з Кіровоградщиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *