Українські виробники забезпечать мільйон продуктових наборів для громадян

Мінагрополітики спільно з Мінсоцполітики розробили план забезпечення продуктами харчування усіх, хто в умовах війни потребує допомоги.

Українські виробники харчових продуктів та український бізнес забезпечать 1 мільйон людей з вразливих категорій продуктовими наборами.Закликаємо усіх виробників продуктів у цей час долучатись до ініціативи.Створено координаційний штаб.Усі додаткові питання за номерами Координаційного штабу.

+ 380504375070​​+ 380676785913+ 380952683229​​+ 380676785916

Орієнтовний перелік продуктів:1. Крупи різні.2. Пластівці усіх видів.3. Готові сухі сніданки.4. Макаронні вироби.5. Консервація:- м’ясна;- м’ясо-рослинна;- рослинна.6. Цукор.7. Згущене молоко.8. Олія.9. Печиво фасоване різне.

Заповнити онлайн форму виробники підприємств можуть за посиланням https://bit.ly/3BWeHf4

До цієї справи уже долучились десятки виробників. Вдячний найбільшим аграрним асоціаціям країни Всеукраїнська Аграрна Рада, Ukrainian Agribusiness Club (Український клуб аграрного бізнесу) та всім аграріям, які уже активно включились в роботу. Перші вантажівки з продовольством вже вирушили до столиці та населених пунктів, які в зоні бойових дій.Продукти отримають люди з інвалідністю, одиноко проживаючі люди старшого віку, багатодітні сім’ї, інші особи з маломобільних категорій та закладів соціальної сфери. Обласні соціальні служби забезпечать збір потреб та доставку продуктів адресатам.Набори складаються з різноманітних круп, пластівців з круп, готових сухих сніданків, м’ясних, м’ясо-рослинних та рослинних консервів, макаронних виробів, цукру, згущеного молока, олії, печива фасованого різних видів.

Про це інформують у телеграм каналі Антона Геращенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *