Уся критична інфраструктура в місті Черкаси стабільно функціонує

Команда міського голови працює 24/7! Про це повідомив заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко у фейсбуці.

“Усе керівництво міста на робочих місцях, контролюємо кожен свій напрям, визначений міським головою Анатолієм Бондаренком, координуємо дії з обласним керівництвом. Маємо повне взаєморозуміння і злагодженість у роботі.

Вся критична інфраструктура в місті стабільно функціонує, комунальні підприємства виконують покладені на них завдання.

Черкаси продовжують приймати постраждалих у війні людей із інших міст. У будинку культури імені Івана Кулика (за адресою: вул.Благовісна, 170) функціонує міський пункт збору допомоги для переселенців, де відбувається координація стосовно їх подальшого розселення та забезпечення речами першої необхідності.

Нам надійшла гуманітарна допомога з Польщі. Дякуючи нашій землячці Марії Лукирич, сьогодні була доставлена в точки збору гуманітарна допомога у місті Черкаси!

Марія зараз є волонтером в польському місті Бидгощ, організовує значну допомогу у наше місто.
Відсьогодні нам надходитимуть регулярні конвої допомоги, які ми будемо доправляти в інші міста, потребуючі цієї допомоги.

Ми переконали світ, що наша країна – це адекватний, нормальний, стабільний партнер, а українці – цивілізована європейська нація, що заслуговує мати власну державу і здатна її захищати.

Якщо ви почули десь подібну інформацію про те, що щось не працює – перевірте її на сторінках “Черкаська міська рада”, “Черкаська обласна державна адміністрація” та комунальних підприємств міста Черкаси у соціальних мережах, а також на сторінці міського голови Анатолія Бондаренка та заступників міського голови. Не поширюйте плітки!”, – зазначив Сергій Тищенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *