Ситуація на Черкащині контрольована, – Скічко

Ситуація на Черкащині на 8 березня в цілому контрольована та стабільна. Про це повідомив радник голови Черкаської військової адміністрації Олександр Скічко.

“Система оборони області вже повністю розгорнута. Ми постійно взаємодіємо з центральним штабом, командуванням ЗСУ і територіальними підрозділами.

Уся критична інфраструктура області на сьогодні функціонує. Це ж стосується і стратегічних підприємств. Сили та засоби для реагування на будь-які ситуації напоготові.

На сьогодні наше завдання #1 – створення резервів стратегічних ресурсів для ЗСУ та населення. Ідеться про продовольство, медикаменти та пальне.
Зранку я провів нараду з керівництвом районів і міст, відточкували всі питання в цьому напрямі.

Наразі маємо деякі проблеми з доставкою продукції в торговельні мережі. Але зараз на рівні країни опрацьовується система організації поставок, зокрема, безперешкодного проїзду через КПП і супроводження вантажів. Тому скоро ситуація має вирівнятися.

Черкащина продовжує надавати гуманітарну та технічну допомогу областям, де тривають бойові дії. Дякую нашим підприємцям, волонтерам і всім небайдужим.

Тримаємо стрій!??”, – зазначив Скічко у своєму телеграм каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *