Підприємства Черкас відновлюють роботу

Не дивлячись на те, що значна територія України охоплена полум’ям війни, українська економіка,яка з початку нового вторгнення стала на паузу, починає відновлювати свою діяльність. І це добре. Працюючі підприємства – це робочі місця, зарплати,відрахування до бюджету. Кожна гривня, що надійшла до бюджету – це зброя проти агресора.

Схожу думку висловила і керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті”, засновник “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Інна Бандура. – Зараз, дуже важлива робота кожного підприємства і підприємця, ми це добре розуміємо і попри все працюємо на благо нашого міста та громади. Станом на сьогодні в ТРЦ «Хрещатик-Сіті» працюють: продуктовий супермаркет Делікат з 08.00 до 18.00;
Аптека 24 з 08.00 до 17.00; Книжковий супермаркет “Буквиця”; кафе “Сантімо”; магазин “Ірис”; суші WOW.
В підземній частині працюють: “Спортландія”,
магазини”Бембі”, “Монамур”, “Ямаха”, “Italy”, “Гламур”, “Європа Стиль”, “5000 дрібниць”, “Креа Стиль”, “Біт Він”, “Бостон”, “Панда”, “Одеса”, “Саквояж”, салон краси “Пудра”, дитячий центр “Мадагаскар”, більярдна “Бункер”.
Також нагадую, що з 09.00 до 17.00 працює центр благодійної допомоги ( біля Делікату)
Слава Україні та її Героям!, – написала на власній сторінці у “Фейсбук” керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті”, засновник “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

Дуже приємно, що незважаючи на повітряні тривоги і інші загрози, пов’язані з війною, черкаські підприємці знаходять у собі громадянську мужність працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *