Черкащани несуть дитячий одяг для переселенців

Черкащани продовжують зносити до “Пункту благодійної допомоги ‘Хрещатик Сіті’. Кілька днів тому волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” через ЗМІ звернувся до черкашан з проханням допомогти зі збором продуктів, дитячого одягу, дитячого харчування тощо.

Жителі Черкас відгукнулись. Тепер до пункту щодня приходять жителі міста, щоб дати щось для потреб війська та переселенців. Подружжя черкащани Руслан і Людмила сьогодні принесли до Пункту одяг на підлітка та передали грошові кошти на потреби переселенців.

– Ми і уявити собі не могли, що може статись така біда. Але це сталось. Війна прийшла до нас. І ми почали шукати через місцеві ЗМІ волонтерів, яким можна передавати все необхідне для армії і переселенців. Так дізнались про діяльність і заклик волонтерів “Пункту благодійної допомоги ” Хрещатик Сіті” .вважаємо, що тепер кожному треба долучатись до загальної справи – оборони України. І чим щгуртованішими ми будемо, тим швидше переможемо. Слава Україні!, – пояснили свою позицію Руслан і Людмила.

Приклад цих черкашан, на переконання волонтерки “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті Олени Ясильківської має підхоплювати все більше людей.

– Приємно бачити не байдужість черкашан і їхнє прагнення боротись за перемогу, – прокоментувала Олена Ясильківська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *