Пюре, супи і молоко для дітей переселенців Степанецької ОТГ передали черкаські волонтери

Дитяче харчування – пюре, супи, суміші, печиво, молоко, памперси та вологі серветки волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” передали для дітей переселенців віком до трьох років, якими нині опікується Степанецька ОТГ.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті»

– Благодійна організація “100 % життя Черкаси” працює досить давно, а у звязку з військовим станом в країні, переорієнтувала свою діяльність на потреби, що їх диктує війна. Тож надаємо підтримку Теробороні, ЗСУ та переселенцям. Збирали допомогу для Канівської об’єднаної територіальної громади, яка опікується дітьми переселенців. Тепер формуємо допомогу для Степанецької ОТГ, яка надала притулок родинам дітьми до 3 років. Таких дітей там 67 осіб. Тож є потреба у забезпечення дитячим харчуванням, вологими серветками, памперсами. Дорослих громада забезпечує власними силами, а от дитяче харчування із засоби гігієни для дітей вони самі придбати не можуть, розповіла виконавчий директор “Благодійної організаціії “100 % життя Черкаси” Марина Стадник.

З її слів відомо, що Благодійна організація “100 % життя Черкаси” давній партнер по благодійній діяльності керівниці ТРЦ “Хрещатик Сіті” Інни Бандури

– Раніше Інна Багндура активно долучалась до різного роду благодійних акцій, надавала безкоштовно приміщення для їх проведення. А зараз із соцмереж ми дізнались, що вона нині веде волонтерську діяльність, спрямовану на перемогу, – додала Марина Стадник.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

З ліва на право: Марина Стадник і Іван Бондар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *