У зборі допомоги переселенцям та ЗСУ у Черкасах беруть участь волонтери-одинаки

Підтримка українського війська та переселенців все більше набуває ознак широкого народного руху. Окрім волонтерських організацій у процес збору та передачі тієї чи іншої допомоги ЗСУ та переселенцям з власної ініціативи включаються окремі громадяни. Черкащанин Олександр Шишкін один з таких волонтерів – одинаків, який за власні кошти допомагає війську і переселенцям.

Про це відомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– З початком нового вторгнення моосковських орд не міг знайти собі місця, тому одразу вирішив працювати на перемогу власноруч своїми силами і засобами. Ресурсів у мене не багато. Це моя невелика зарплата і особисті зв’язки. Чого тільки не довелось купувати чи діставати: провід, інструменти, продукти, тощо. Працюю так: запитую у бійців Тероборони, або у волонтерських центрах, що саме кому потрібно, купую і віддаю адресно, тобто беспосередньо у руки. З початку активної фази війни вже на це витратив понад 16 тисяч гривень з власних заощаджень. І мені не шкода грошей, а шкода того, що мало зробив. Хочеться допомогти більше. Зараз шукаю можливості продовжити свою волонтерську роботу, – розповів журналістам City News Олександр Шишкін.

Сьогодні волонтер-одинак вчергове прийшов до «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» і знову не з порожніми руками. Пан Олександр передав для військових та переселенців зубну пасту, зубні щітки, вологі серветки та деякі інші засоби індивідуальної допомоги.

– Впевнений, що робити те ж, що і я може кожний. І тільки разом, ставши пліч-о-пліч ми зможемо зупинити цю навалу, – додав Олександр.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Його активісти збирають, сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між тими, хто її потребує. Рух підтримки армії і переселенців триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *