Киянин поселив у бабусиному домі вісім біженців, а сам з родиною мешкає у чужих

Киянин Ілля переїхав з родиною з під обстрілів, житло, яке залишилось від бабусі , надав таким же переселенцям, а сам зі своєю родиною проживає у ледве знайомих людей. Українці продовжують демонструвати все нові і нові прояви взаємовиручки.

Про ще один такий приклад дізнались журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

З родиною киян Іллі і Катерини Манейчик журналісти познайомились тоді, коли ці переселенці передавали волонтерам «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» невеликий набір продуктів для переселенців. Він – колишній працівник французької компанії Leroy Merlin, яка досі не вийшла з РФ. Вона – працівниця радіокомпанії.

– Як тільки почались обстріли Києва ми перебрались у село неподалік столиці. Кілька днів з донькою Алісою і такими ж переселенцями ночували у холодному і вологому підвалі, а потім вирішили їхати у Черкаси, – розповіла Катерина.

У Черкасах від бабусі Іллі залишилось житло. Тож родина і вирішила скористатись цією обставиною

– Бабуся померла на третій день війни. Не витримала. Ми приїхали сюди, але у бабусене житло поселили вісьмох втікачів з Київа та Київщини віком віп 5-ти до 88 років. У нас тут чимало знайомих, тож ми живемо зараз у знайомих наших знайомих. Для переселенців, які потребують допомоги купили крупи, кілька упаковок бутильованої води. Чим можемо, допомагаємо, – сказав Ілля Манейчик.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *