Гідравлічні випробування тепломереж розпочинаються у Черкасах

Від сьогодні в Черкасах розпочинаються гідравлічні випробування. На міцність перевірятимуть мережі й Черкаської ТЕЦ, і КПТМ «Черкаситеплокомуненерго». Це дозволяє виявити та відремонтувати найбільш зношені ділянки комунікацій та запобігти появі пошкоджень під час майбутнього опалювального сезону.

Як пояснюють у департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, наразі це дієвий запобіжний захід, який дозволяє заздалегідь виявляти критичні місця тепломереж. Триватимуть випробування до вересня: поетапно в різних районах міста, згідно з графіком.

✔Так, із 14 квітня Черкаська ТЕЦ планує проведення першого етапу випробувань для трубопроводів, які проходять у мікрорайонах «Криваліївський» та в частині мікрорайону «Хімселище».

Завершення цього етапу випробувань передбачається 31 травня.

✔Із 18 по 22 квітня фахівці «Черкаситеплокомуненерго» проведуть випробування теплових мереж від котелень по вулиці Надпільній та Смілянській (без відключення гарячого водопостачання).

Натомість з 18 по 29 квітня – у житлових будинках, які знаходяться в районі ЧНУ імені Богдана Хмельницького. У цей період у них відключатимуть гаряче водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *