Імпортних смаколиків додали до раціону ЗСУ черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Чергову партію продуктів передали для українських захисників волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» з числа тих, які кілька тижнів тому до Черкас доправив гуманітарний автопоїзд з Німеччини.

Як повідомив журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Ігор ЯСЕЛЬКІВСЬКИЙ, набір продуктів він передав волонтерам, які нині готують до відправки на фронт вантажівку з різними, необхідними для солдат речами.

– Наш внесок – це 100 банок німецької тушкованої яловичини, 48 банок концервованих супів, також німецького виробництва. Всі ці продукти з гуманітарного автопоїзду, який зібрав і власноруч привіз у Черкаси, німець черкаського походження Григорії Кох (Верємєєв), – розповів Ігор Ясельківський.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *