Мішок іграшок для переселенців у Черкасах дав футболіст із Запоріжжя

Мішок іграшок принесли у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» футболіст із Запоріжжя Денис Фаворов та його маленький син Тимур.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Ми приїхали із Запоріжжя. Я спортсмен, професійно займаюсь футболом. Моя робота була у Запоріжжі, але тепер у зв’язку з війною, на жаль, не працюю. Наша сім’я це ми з дружиною, та двоє дітей, донечка і синок. У черкаси приїхали тому, що тут моя дружина із Черкас і тут живуть її батьки. У Запоріжжі залишили майже все, що мали. Коли почали бомбити Енергодар, а це близько від нашої домівки, тоді ми вирішили забрати дітей і виїхати із Запоріжжя. Тут у батьків збереглось багато іграшок, тому ми вирішили, що ними треба поділитись із іншими дітками, – розповів Денис Фаворов.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

На фото Денис та його син Тимур

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *