Весняні куртки передали волонтерам підприємці з Центрального ринку Черкас

Кілька новеньких весняних курток для переселенців передали волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» підприємці з Центрального ринку Черкас, які торгують одягом.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» розповіла волонтер цього центру Тетяна МОРГУНЕНКО.

– Підприємиці з черкаського ринку «Центральний» Любов і Наталія передали волонтерам легкі весняні куртки для переселенців. У такий спосіб вони показали, що солідарні з громадянами України, яких російська агресія вигнала з рідної домівки. Це вже не вперше підприємці з ринку «Центральний» дарують речі для внутрішньо переселених осіб. Не так давно через наш Пункт вони подарували потерпілим від російського вторгнення взуття, одяг та схеми-вишиванки, – зазначила волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *