Черкащани зносять іграшки для дітей переселенців

“Друзі, якщо ви маєте дитячі іграшки в гарному стані і ваші дітки вже ними не граються, будь ласка, приносьте їх в волонтерський центр «Хрещатик-Сіті» (Дашкевича,19). Ми знаємо кому вони зараз дуже потрібні”, – з таким закликом до черкащан звернулась очільник “Пункту благодійної допомоги Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

Приємно, що на заклик відгукнулись. Черкащани нині приносять і віддають волонтерам Пункту іграшки, серед яких є чимало оргигінальних.

– Просто не може не зачепити у хорошому сенсі колекція ведмедиків, яку принесли до Пункту. Це ж якась дитинка дбайливо їх збирала, а тепер віддала на радість іншим діткам, – поділилась волонтерка “Пункту благодійної допомоги Хрещатик Сіті” Тетяна Моргуненко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *