У Черкасах триває ямковий ремонт доріг

Міські комунальники намагаються забезпечити належний стан дорожнього покриття – попри виклики, пов’язані з бойовими діями в країні та обмеженнями воєнного часу. Про це інформують у Черкаській міській раді.

«З урахуванням особливостей роботи Державної казначейської служби в умовах воєнного стану, наразі ми не можемо проводити закупівлю нової асфальтно-бетонної суміші, проте робимо максимум можливого з використанням методу рециклера, тобто вторинної переробки асфальту після фрезерування дорожного полотна, – коментує директор
КП “Челуаш” Черкаської міськради Олексій Мельник.

«Комунальникам поставлено завдання: забезпечити комфортні умови пересування вулицями міста громадському і спеціальному транспорту та приватним авто черкащан і гостей нашого міста. Адже у зв’язку з появою в Черкасах великої кількості переселенців, значно зросла і кількість автотранспорту на вулицях міста», – говорить Анатолій Бондаренко – міський голова Черкас.

За словами керівництва КП«ЧЕЛУАШ», у ці дні їхні працівники виконують аварійно-ямковий ремонт по вулиці Михайла Грушевського. Прибрали бетонні основи демонтованих рекламних конструкцій, наводять лад на зелених зонах вулиць Дахнівська, Канівська, Смілянська, Алея Путейка та на прибордюрній зоні вулиць Нечуя-Левицького й Гетьмана Сагайдачного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *