Співпрацю “Пункту благодійної допомоги “Черкаси Сіті” запропонувала організація, яка піклується жертвами нацизму

Пропозицію про співпрацю запропонувала волонтерському центру “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, черкаське відділення всеукраїнської благодійної організації “Турбота про літніх в Україні”, що має багаторічний досвід піклування про жертв нацизму.

Про це повідомили журналісти “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

До волонтерів “Пункту” прибула невеличка делегація від Відділення всеукраїнської благодійної організації “Турбота про літніх в Україні” у м. Черкаси запропонували співпрацю у сенсі збору та передачі пересленцям благодійної допомоги.

Про діяльність ВБО “Турбота про літніх в Україні” у м. Черкаси “City News” розповіла її голова Тетяна БУГЕРЯ.

– Благодійна організація “Турбота про літніх в Україні” працює в Україні з 1999, а її відділення у Черкасах – з 2005 року. Спеціалізація – допомога жертвам нацизму. Фінансування з Німеччини. Нині ми, як і багато інших волонтерських організацій, опікуємось переселенцями. Багато речей для переселенців ми збирали і пенредавали у “Центр гостинності”, обласнгу організацію “Милосердя і здоров’я”, яка на постійній основі надає допомогу будинкам-інтернатам у Чигирині та Старосіллі. На минулому тижні передали матраци, подушки та простирадла для переселенців, які проживають у 33-й школі. У гуртожитки на Хоменка дали дещо з посуду, людям поважного віку – продуктові набори. Тобто ми співпрацюємо з багатьма благодійними організаціями та споносорами. Бездоганна репутація волонтерського “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” говорить сама за себе. Тож ми готові до співпраці, – повідомила про наміри голова ВБО “Турбота про літніх в Україні” у м. Черкаси Тетяна Бугеря.

Пропозиція знйшла теплі відгуки серед активу волонтерського центру “Хрещатик Сіті”.

– Прикметно, що нам запропонувала співпрацю організація, яка опікується жертвами нацизму. Нині українська нація відбиває навалу рашистської орди, яка влаштувала у центрі Європи реальний геноцид: масові вбивства мирних людей, руйнування міст і сіл. Весь Світ побачив звірячу морду нового російського фашизму. “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” – молода волонтерська оргаізація, що виникла на початку відкритої війни путінської рф проти України. Молода, але дієва. Вона об’єднала патріотів, які працюють за для майбутньої Перемоги не лише у Черкасах, але й далеко за межами міста, області і країни. Тож ми вітаємо всіх, хто долучається до шляхетної місії волонтерства. Разом переможемо, – прокоментувала творець і очільник “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *