Переселенка з Харкова хоче намалювати мурал на черкаському ТРЦ

У Черкасах на ТРЦ “Любава” хочуть розмістити мурал на військову тематику. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у фейсбуці.

“Друзі, пам’ятаєте ідею створення на одному із фасадів у нашому місті муралу?

Авторка ідеї – Яна Волк, яка з-під обстрілів виїхала із передмістя Харкова та знайшла прихисток у Черкасах. Вона із тих людей, які на власні очі побачили всі жахи цієї жорстокої війни, але при цьому продовжує дарувати людям свою творчість.

Переповім, чому саме такий сюжет. Як розповіла сама Яна, у такий спосіб її творча група, яка працює в напрямку фотореалізму й вже понад десять років створює такі роботи, хоче підтримати всіх тих воїнів, які зараз на передовій, які захищають нас та завдяки яким ми можемо зараз жити більш спокійним життям.

Приємно, що цей проект підтримує і мистецьке середовище нашого міста. Після обговорень вирішили й домовилися, що створять мурал на стіні торгового центру «Любава»”, – написав мер.

На матеріали та фарби збирають 162 тис грн.

Користувачі соцмереж таку ідею оцінюють неоднозначно. Комусь вона подобається, інші ж вважають, що краще кошти спрямувати на армію, третім не подобається сюжет і місце для малюнку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *